Geen producten (0)

Reviews TillyTulp

Zie hieronder wat anderen zeggen over de leuke producten van TillyTulp.

 

Geef hier uw mening over uw TillyTulp-bestelling;

12 Reacties

Marcel
05 September 2022 om 14:46
1
2 weken geleden Tilly Tulp knuffel ontvangen voor onze verkoopstand. Mooie vrolijke stevige knuffel die ook bij de kinderen zeer in de smaak valt. Topproduct.
admin
07 September 2022 om 08:49
1.1
Hoi Marcel, hartstikke bedankt voor deze leuke review, ik denk dat Tilly het heel erg naar haar zin zal hebben bij de Tulpenbrouwerij. Groetjes Lotte (en Arie ;-) )
Nadja
22 August 2022 om 11:07
2
Hey Lotte, Thank you very much for Tilly! My husband couldn’t get it in the vvv in noordwijk and you were so kind to ship it to Germany - within 1 day. Tilly was home before us! Thank you very much for your nice mails, the postcard (that has a special spot on our fridge) and also for Tilly, that is now a passenger in my car. 5* rating :) Thank you, Nadja
Lotte
05 September 2022 om 08:55
1.2
Hi Nadja, thank you so very very much for this 5* review!!!! It was absolutely my pleasure to send a Tilly to you, never knew she would travel that fast ;-)
Petra Posthouwer
20 July 2022 om 10:03
3
Een ontzettend mooie en lieve knuffel voor onze kleindochter die over ongeveer 7 weekjes ter wereld gaat komen. Ik ga er vanuit dat mijn zoon en schoondochter het presentje zeker gaan waarderen ook om dat het zo echt Hollands is.
Lotte Alders
20 July 2022 om 15:55
1.3
Hoi Petra, heel erg bedankt voor deze lieve review, ik ga er vanuit dat Tilly enorm in de smaak zal vallen en dat ie kleine meid er direct een leuk vriendinnetje bij heeft. Heel veel knuffelplezier met jullie kleindochter, nog heel even en je kan haar eindelijk bewonderen. ;-)
Marjolein
28 May 2022 om 14:33
4
Ha Lotte Een super leuke knuffel met boekje. Kreeg gratis bij de bestelling ook die grappige sleutelhanger en een schattig klein wekpotje vol Tilly snoepjes. Wat een leuke verrassing!! Bedankt! Groetjes Marjolein
Lotte Alders
28 May 2022 om 19:05
1.4
Hoi Marjolein, dank je wel voor je lieve reactie. Jaaaa, bij het bestellen van een knuffel én een boekje, krijg je zomaar een leuke verassing erbij. Blij dat je er zo blij mee bent ;-)
Marco
27 May 2022 om 14:53
5
Tulpen zijn vanaf mijn geboorte een onderdeel van mijn leven. Ben ermee opgegroeid en geef graag een bosje tulpen weg aan het een of ander.. Zo ook Thermen Suomi in Hoorn waar ik elke week kom.. Helaas gaat Suomi sluiten eind mei, en bedacht toen om ietsss anders om te geven.. Tilly Tulp met boekje en een magneetsticker, sleutelhangersss.. De 2 klein kinderen van Suomi zijn zo niet vergeten en Tilly Tulp vergeten ze daar ook niet zo gauw!
Lotte Alders
28 May 2022 om 09:41
1.5
Dank je wel Marco voor je super fijne reactie. Hopelijk hebben de TillyTulp artikelen de kleinkinderen van Suomi superblij gemaakt.
Diana
27 May 2022 om 14:28
6
Tilly Tulp gekocht voor mijn dochter die 2 jaar gaat studeren in Noorwegen. Gek op kunffels en nu een Nederlandse Tulp als knuffel. Mooie kwaliteit, super zacht en een moderne versie om Nederland te herkennen. Ze is gek op Tilly.
Lotte Alders
28 May 2022 om 09:43
1.6
Dank je wel Diana voor je positieve reactie. Spannende en leuke periode voor je dochter, hopelijk helpt Tilly haar in moeilijke momenten door een lekkere knuffel ;-)

Reageer

Annuleren

Andere Reviews

Via Bol.com wordt TillyTulp ook verkocht, hieronder wat reviews van die site;
 
Leuke en stevige sleutelhanger
Rosan58 / 14 januari 2021
Mijn man (tulpen kweker) heeft Tilly al een jaar aan zijn sleutelbos (intensief gebruikt). Het is vrolijke, maar ook vooral stevige (ook de voetjes) sleutelhanger.
 
 
Super schattig!
GuidoD2020 / 4 april 2020

De knuffel is super schattig en leuk voor jong & oud!

 

Tillytulp
Nolly0704 / 8 december 2020
  • Je wordt er vrolijk van door er naar te kijken 😃

Lekker zacht en mooie frisse kleuren

 

Sabine487 / 10 november 2018

Mijn dochter is echt helemaal gek van Tilly Tulp. Ze wil niks anders meer mee naar bed.

 

Zachte knuffel
Wieringerwerf / 5 oktober 2018
 

Deze knuffel wil toch iedereen. Knuffel cadeau gegeven samen met het boekje over Tilly Tulp. De jarige was er erg blij mee.

Erg mooi boek met prachtige tekeningen. Leuk voor kinderen maar ook voor toeristen

 

Leuk boek
ArieAM / 1 oktober 2018
 

Leuk boekje zonder tekst. Leuk voor kinderen maar ook perfect voor toeristen

Werkwijze Reviews

- Reviews worden (na plaatsing) gecontroleerd op echtheid (is het geplaatst door een besteller, herkennen we de bewuste bestelling).

- Zowel positeve als negatieve reviews worden hier getoond.

- Er is geen sprake van sponsoring én er wordt niet betaald voor beoordelingen.

 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.